torsdag, maj 07, 2009

Äldre och yngre - GRATTIS LEO !!

Tjenis, Leo här!
Gissa vem som fyller år idag?! JAG!! Jag fyller 7 år och jag har fått en härlig och lång kamning av husse i förmiddags. Åhh, jag älskar att bli kammad och borstad, och dessutom hade jag tydligen fått lite presenter med mig från rundan - fem fästingar som husse plockade av mig - dock hade de inte bitit mig ännu.
Matte ville gratulera och kela med mig tidigt imorse när jag låg på köksgolvet - hon började klappa mig och så, men jag blev lite irriterad på henne! Ser hon inte att jag är sååå trött och vill inte bli störd! NEJ, det gjorde hon inte - så jag reste mig och gick därifrån och la mig i soffan istället i tvrummet. Schysst va?
Ikväll har matte lovat att jag skall få köttbullar - mums! Jag hoppas att jag får alla och Jack inga.

Sent igår eftermiddag så stack husse och matte bara iväg - och lämnade oss ensamna en stund. Vi blev inte glada!
När de kom hem så luktade de så märkligt och gott! Jag och brorsan var som iglar på matte och husse och luktade nästa i sönder vår luktsinne. Åhh, vilka ljuvliga dofter!
Dofterna kom bland annat från ovanstående bilder. En av dessa skall tydligen flytta hem till oss i mitten av juni sägs det! Vart skall han få plats?! Tro inte han skall få sno min soffplats iallafall. Men visst, jag får erkänna att jag tycker de verkar söta. Tre veckor är dem tydligen nu.
Om nästan två veckor skall matte och husse tydligen bestämma sig för vem det blir av de där små krypen.. Hmm... Jag vill också välja! Det blir ju faktiskt jag som skall ta hand om både Jack och honom när vi sen blir tre, för jag är ju äldst.
Ja,ja.. bara han inte kissar på mig sen.

På lördag skall vi ha födelsedagskalas för mig och Jack. Våra morföräldrar skall komma hit enligt matte. Då får vi kanske FLER presenter! Joho!

Jag längtar tills vi får vår vanlig bil igen, för den jag och Jack sitter i nu är så jäkla trång. Jag får sitta med böjt huvud och ibland sitter Jack nästan uppe på mig - och flyttar sig det gör han inte heller. Suck! Kanske bilen kommer imorgon..en försenad födelsedagspresent isåfall, men en skön sådan.

Nu skall jag ta och käka lite, ska också kolla om det finns nån tårta i köket.
Slick i örat på Er alla,
Eder Leo









måndag, maj 04, 2009

Jag hade rätt!



Vov på Er, Jack is here!

Jag hade rätt! Det var något extra roligt som skulle hända idag. Imorse var både matte och husse extra kramiga med mig - jag fattade inte varför - och dessutom var jag SÅÅÅÅ trött - fattar inte varför matte måste upp så tidigt helt plötsligt!


Inget speciellt hände under förmiddagen, men SEN hände det. Matte gick in i mitt och Leos skåp och tog fram ett jätte ben! Ett ben som piper när man biter i den. JIPPI!! Jag älskar sådant! Och jag fick det utav matte - Leo fick ingenting. Ha,ha.

Husse sa att idag fyller Du år Jack. Vad då fyller år?? Vad är år?? Ljusår?? Människoår?? Hundår?? Jag lever alltid här och nu och fattar inte vad tid, dagar,kvällar eller dethär ordet år innebär.

Jag blev iallafall överlycklig för detta ben och nu springer jag runt i hela huset och piper med den så att matte och Leo skall få hörselskador resterande av kvällen.


Igår kväll hände det nåt som jag inte sett eller kännt på länge. Det blev helt plötsligt lite blött på marken och när jag stod ute i gräset så blev jag blöt i pälsen. Hua! Jag får sådan adrenalinkick när jag blir blöt, det kittlas så vattnet i min päls, så jag brukar få fnatt. Men samtidigt känner jag att jag vill bli torkad, så matte hade hängt några handdukar på staketet , så dem drog jag ner en efter en och la dem på altanen så att matte kunde torka mig. Det var ju bara det att de var ju redan blöta! Jag gick då till toalettdörren, för där vet jag finns också handdukar, och sen drog jag ner en som hängde på badkaret och visade matte. Då blev jag äntlligen torkad! Sen sprang jag ut igen i några minuter för att sedan bli torkad igen.. Busigt va?
Tass på Er, nu skall jag försöka öppna kylskåpet och se om det finns någon födelsedagstårta!
Eder Jack, 3 år idag :=)


söndag, maj 03, 2009

Imorgon händer det nåt!

Vov på Er!
Jack här - såg att brorsan skrev igår. Löjligt!

Imorgon händer det nåt - jag är helt säker!
Matte och husse körde nämligen till min och Leos favoritaffär där de har massor med godis, leksaker och andra saker för oss. Hi,hi.. När de kom ut hade de en stor påse med sig ut. Jag hann aldrig kika vad det var i den påsen när vi kom hem, för matte var snabb att sätta in den i vårt hundskåp. :=( Men jag tror att det var nåt till mig!

Det verkar som att matte skall någonstans idag eller imorgon, för hon har tagit fram sin ljusblåa väska - den jag tycker är rolig att stoppa in nosen i för det luktar speciellt i den ibland när hon kommer hem. Jag tror att hon skall iväg.. Typiskt! Jag som älskar att ha henne hemma hela dagarna så att jag kan aktivera henne lite.

Idag nep matte mig i kinden. Det gjorde ont! Jag hatar när hon niper mig - jag kan inte ligga stilla! Hon brukar sen rusa iväg till kranen där vatten sipprar ut ibland och spola. Jag förstår inte riktigt vad jag gjort när hon gör så där, men matte säger nåt om ohyra, nåt som börjar på f. Hon nyper mig aldrig på vintern, bara på våren och sommaren. Hmm... Knäppa matte!

Nu skall jag snart ta en eftermiddagslur precis som matte och Leo brukar göra när husse kör till sitt jobb, sen får jag se om jag orkar med något bus idag. Det finns ju risk för att om jag inte är snäll så kanske jag inte får se vad det var matte stoppade in i skåpet.. Vad tror Ni?

Tass på Er,
Jack