torsdag, februari 04, 2010

Stolt matte på hundkursen ikväll!

Hej - Malte här!

Oj vad det är mycket snö ute! I LOVE IT!

Ikväll har jag varit på kurs igen....
Matte har överlevt kvällen och har inte ont i sina armar eller ben efteråt!
Jag var duktig!

Inget hoppande, jag sprang inte fram till de andra hundarna (okej, två gånger försökte jag sen brydde jag mig inte om dem för matte sa nej) och jag hoppade över hinder som ingenting och sprang genom tunnel kors och tvärs, vågade gå på lastpallar - jag hade en rolig kväll helt enkelt utan nåt bråk med matte.
Matte och Roger försökte också få mig att balansera på en lång planka, men det vägrade jag. Varför? Jo plankan var för smal - Roger lovade att bredda den till nästa gång för jag hade uppe 3 tassar, men vågade inte riktigt sätta upp alla fyra.
Roger sa till mig en gång medan matte la upp godis på plankan och när hon kom tillbaka ville jag springa direkt till henne, men det sa Roger stopp för. När sedan matte tog kopplet ställde jag mig bakom henne och blängde på Roger. Jag tog skydd bakom henne - han e ju inte riktigt klok tycker jag...

Jag fick också höra två skott helt plötsligt. Det var för att testa oss hundar om nån av oss reagerade panikslaget på det, men det var det ingen. Jag tittade åt det håll skotten kom ifrån, men sen brydde jag mig inte - det gjorde ju inte matte heller.

Men jag är nöjd och matte hel och välbehållen - kvällen kan inte ha slutat bättre!

Nu e jag helt slut så nu skall jag sova utav bara...

Love,
Eder Malte