torsdag, april 29, 2010

Gula hunden

Hej - Malte här!

Igår hade matte köpt en massa godsaker till oss samt en leksak - ett gosedjur med pip.
Jack tog hand om den naturligtvis direkt, men när han för ett ögonblick lämnade den, smög jag dit och tog den och sen rusade jag ut med den i trädgården.
Där fick jag ligga ostörd ett tag - tillräckligt för att jag skulle hinna bita håll på den och dra ut lite ludd ur den samt dra ut pipen. När matte upptäckte detta visste jag att jag gjort fel och sprang iväg, men lämnade gosedjuret kvar. Matte gick sen o plockade upp allt ludd.
Jag började direkt efteråt känna mig lite konstig så jag började tugga i mig en hel del gräs.
Då misstänkte matte att jag käkat upp pipen - för hon hittade den inte. Och än idag har hon inte hittat den på gräsmattan - så hon misstänker att den ligger i min mage.
Jag vet faktiskt inte om jag HAR ätit upp den eller inte - men den har inte kommit ut idag ur mig. det lär höras när jag bajsar ut den - PIIIIPP säger det! Ha, ha....

Idag blev jag för ett ögonblick gula hunden...
Jag gick ut för att kissa. Jag stannade o kissade på alla fyra. Då kom Leo fram och ställde sig bredvid mig, lyfter på benet och kissar på min ena framtass. Jag tittar på matte o undrar vad fan han håller på med - men jag fortsätter ändå att stå stilla och kissa. Men det känns inte skönt att få nåt varmt på tassen, så jag lyfter upp framtassen och så står jag och kissar klart med tre ben. Matte började skratta - men jag tycker inte det var roligt ett dugg. Det var faktiskt lite obehagligt. Så nu är jag gul på ena tassen, på mina fina vita sockor som jag har.
Jag hoppas det regnar imorgon så jag får bort "färgen". Som det kan bli! Jag hoppas att han INTE gör om det - det var äckligt!

Nu skall jag ut o lägga mig i trädgården för jag tycker det är för varmt här inne.
Är ju 16 grader ute och klockan är snart 22,00. Inte illa!

Love,
Eder Malte

Ps. Snart är det kalas igen - hoppas det blir hundtårta då också - Jack fyller 4 år den 4 maj och Leo fyller 8 år den 7 maj. Det ni! Ds