onsdag, juni 10, 2009

Livet på landet...

Tjoho - Jack is here.

Här är allt bra på landet. Leo är bättre i sitt ben - men han är lite tråkig som inte vill busa med mig. Matte och husse säger att han måste vara försiktig. VARFÖR DET??!! Det får ju jag så himla tråkigt. Sen säger de också och ofta att Leo och jag måste vila ut oss tills på lördag... och vad händer DÅ om jag får fråga? Kommer 10-12 schäfrar och hälsar på eller 10-12 rådjur kanske???

Idag kom matte och husse hem med en jätte stor kudde. De la den på golvet och sa att det var en säng. Vad då säng?! Jag har ju en säng - en dubbelsäng dessutom - den som jag tvunget får dela med matte och husse. Dessutom finns det många kuddar i min säng - det fanns inte här. De sa att denna säng skall vara till Malte och om han är snäll så kan kanske jag också få ligga på den. Vet Ni vad jag gjorde då? Då gick jag direkt fram till den stora kudden, luktade lite på den och sedan la jag mig mitt på den. Den var ganska skön får jag erkänna. Jag skall fundera på om den här Malte skall få ha den eller jag tar den.
Matte tog sedan upp den på övervåningen och sa att den skall vara i sovrummet. Då blev jag lite sur - skall den här Malte få vara i MITT sovrum?! Där är ju aldrig Leo.
Jag får se om denhär Malte är snäll för då kanske jag är snäll tillbaka, så han får låna mitt sovrum lite grann.

Tillsammans med denhär kudden hade de också med sig en stor säck med hundmat. Men inte sådan hundmat som jag och Leo äter. Jag känner inte igen säcken. Det var löjliga små hundar på denna och så stod det Giant - vilket betyder jätte. Skojar de eller??!! Den som gjort denhär säcken borde gå en engelska kurs ögonblickligen!
Undra om matte och husse skall äta denna mat själva? Isåfall får de skylla sig själva om de får ont i magen eller diarré. JAG tänker inte äta den iallafall - tror jag...

Nu skall jag ut i trädgården och se om jag kan nosa upp en igelkott - de är konstiga djur.
Tass på Er,
Eder Jack

söndag, juni 07, 2009

Aj,aj,aj - nu gjorde jag nåt dumt..

Hello, Leo här.

Imorse gjorde jag nåt dumt. Jag vet inte riktigt vad som hände, men jag fick iallafall ont i mitt opererade ben och jag vågade inte stödja på det en stund efteråt. Husse och matte blev riktigt oroliga. Men tillsist vågade jag sätta ner tassen igen - kanske gjorde jag det för att jag skulle få följa med på skogsrundan - annars hade jag bara fått stanna hemma och vila och det ville jag absolut inte. Så jag fick följa med!
Ute i skogen gick jag rätt så normalt och jag vågade till och med stödja på det när jag kissade. Men sen när jag tvunget skulle hoppa in i bilen alledles själv råkade jag slå emot benet igen och då gjorde det lite ont.

Sen nu i eftermiddag har jag mest vilat och sovit.
Jag är fortfarande väldigt obalanserad i benet och lite rädd. Det gör ont när jag har legat stilla en längre tid, men matte och husse säger att det kommer att gå om om någon dag. Jag hoppas på det och det gör absolut matte och husse också. För tydligen som kommer Malte hem till oss på lördag och då måste jag vara "fit for fight" säger dom. Vad nu det skall betyda??!!
Egentligen skulle Malte inte komma till oss förrän på söndag, men nu har tydligen matte och husse ändrat sig av någon anledning så nu skall han komma redan på lördag förmiddag. Hmm...

Nu skall jag ta och vila mig igen - om det nu är sant att Malte snart skall komma hem till oss så MÅSTE jag ju vara redo för bus och orka lunka efter honom.

Slick i örat på Er,
Eder Leo