söndag, februari 06, 2011

Leo rapport

Hej - Leo här!

Det var länge sen - eller hur? Men jag har inte varit helt ok, är det fortfarande inte, men på bättringsväg. Just nu går jag på en antibiotika- samt kortisonkur. Antibiotikan skall jag ta i 10 dagar och kortisoner i 20 dgr.
Jag har redan börjat mjäll av mina mjällruvor så just nu är jag inte så vacker i pälsen. Allergi? Suck...inte det också. Matte och husse har försökt rensa och städa så mycket som möjligt här, men eftersom vi inte vet exakt vad för sorts allergi det är ännu, så får vi bara gissa....mer än att det är s k "inomhusallergi". Matte fick ju tips om att ha torrfodret i frysen, då dör de små jäklarna, kvalstrerna alltså. Men ha 15x3 kg torrfoder i frysen låter lite mycket...
Kortisontabletterna gör mig väldigt törstig, så jag dricker mycket vilket medför att jag även är mer kissnödig. Härom natten väckte jag husse kl 3 och ville ut väldigt fort. Sorry, kan ju inte hjälpa det. Dessutom stör det ju även min härliga nattsömn..

På onsdag ska jag på återbesök till veterinären. Han skall titta på mig och se om tabletterna hjälpt mig att få väck ruvorna och klådan eller det är likadant. Men det har ju hjälpt.
Dessutom så ska vi säga till honom att de ska fortsätta ta reda på vad det är exakt genom att använda mitt blodprov som jag tog sist.

Nä, nu är jag kissig IGEN!
Dags att skynda ut...

Ha det så gott så länge.
Eder Leo

För Er som precis har röntgat Er hunds leder/höfter

Jag ringde SKK i fredags och frågade hur lång tid det tog (ungefär) att få svar. Vi har ju väntat i ca 1,5 vecka nu. De svarade med att de kollar nykomna bilder, måndagar, tisdagar och torsdagar.
Man kan ringa dem mellan kl 13-15 på 08-795 30 00 och få besked innan man får det med Posten. Men innan dess så fråga kliniken som tar bilderna HUR de skickar bilderna - direkt via datan eller på annat sätt.
Jag fick nämligen reda på att Maltes bilder INTE är skickade från kliniken ännu - för de på SKK fann inte bilderna - så jag ringde kliniken och fick det som svar. Snacka om besviken.
Bilderna kommer att sändas till SKK i slutet av kommande vecka, dvs vecka 6, och sen får jag ju vänta till måndag eller tisdag när dom på SKK kollat dem.
Denna klinik sänder inte sådana här bilder direkt till SKK, vilket jag trodde. Har inte den lyxmaskinen tyvärr...

Så.."den som väntar på nåt gott, väntar aldrig förlänge".
Men visst blev vi besvikna.

MATTE