tisdag, juli 21, 2009

En bra dag

Hej - Malte här!

Det var ett tag sedan jag skrev, men jag har varit lite dålig i magen - speciellt på nätterna.
Under lördag- och söndags natten har jag fått springa ut 3 ggr och bajsa och då har jag varit lös i magen, men under dagarna har det varit bra. Konstigt va´?

Men nu har jag haft två nätter med en normal mage och det har varit såå skönt. Matte och husse blev också glada.

Ikväll har jag varit på valpkurs - näst sista gången.
Vi tränade inkallning (utan koppel) och jag sprang som attan till matte direkt men det var jobbigt må Ni tro för hon sprang så långt iväg - jag var trött efter halva sträckan. Jag ropade på henne när hon började springa iväg genom att gny och yla - men hon verkade ju inte höra mig. Men tillsist kallade hon på mig och då blev jag jätte glad!
Sen tränade vi "ligg" och "stanna kvar" (med koppel). Jag gjorde så gott jag kunde och alla var nöjda efteråt.
Sen fick vi två och två gå på en stig och möta varandra. Jag och den andra hunden skulle släppas lösa från där vi startade och sedan skulle jag ha fokus på matte och inte på den andra hunden. Men det var svårt för den andra hunden ville leka med mig istället för att springa till sin matte, utan den sprang efter mig när jag sprang till matte. Jag ville både följa med matte men samtidigt leka med den andra hunden, så det blev lite svårt - men jag valde matte.

Nu är jag hemkommen och är väldigt trött.
Imorgon är en ny dag och då skall jag vägas säger matte och Leo och Jack skall simma. Jag vill också simma! Det ser så skojigt ut! Jag brukar lägga mig i duschen och vänta på att de skall bli klara - där är svalt och blött. :=)

Love,
Eder Malte