lördag, november 28, 2009

GRATTIS MALTE PÅ NAMNSDAGEN!

Grattis till mig på namnsdagen - det är Malte idag!

Jag fick ett extra ben av matte och husse idag, men jag fick inte behålla det länge - då en tjock mullvad kom och tog det - dvs Jack. Jag och Jack bråkar alltid om saker och ting och vi smyger och snor sakerna tillbaka från varandra hela tiden.

Idag har matte hållt på och springa upp och ner för trappen och tagit fram en massa konstiga saker som hon ställt i fönstrena. Små och stora taggiga saker som lyser och sen smala, trubbiga saker med lite grönt i. Konstiga föremål - ska studera in dem närmare sen.

Igår var mormor här och hon gjorde konstiga saker som luktade jätte gott. Det luktade i hela huset sen - det heter lussekatter fick jag veta. Jag fick smaka en liten bit senare när de svalnat och de var jätte goda! Jack och Leo verkar också tycka om dem tydligen.

I onsdags var jag och simmade tillsammans med Jack och Leo som Ni vet. Jag tycker det är så obehagligt att hoppa i bassängen! Så Dick och husse får knuffa i mig från trappan annars spjälar jag emot av bara den. Matte vägde mig också - 42.1 kg väger jag nu. Jag är mycket högre än Jack och jag är nu högre än Leo också. He,he. Fortfarande är mina labbar stora som hus gentemot övriga kroppen, så jag ska växa mycket fortfarande. Tjoho!

Nu är det läggdags. Har busat med Jack nu innan, så jag känner att det är time för en tupplur innan husse kommer hem - då vaknar jag till liv igen en liten stund.
Love,
Eder Malte

tisdag, november 24, 2009

Grattis mamma Malva!

Hej - Malte här!

Matte har väldigt mycket att göra just nu, där av inte så mycket skrivande eftersom hon måste hjälpa mig att just skriva.
Men jag kan nu iallafall berätta att min mamma, Malva, tävlade i Rallylydnad i helgen och var riktigt duktig - hon blev godkänd. GRATTIS MAMMA!
Matte sa till mig att hon hoppades att jag skulle bli lika duktig på att lyssna och lyda som henne. Undra vad hon menar med det??!!

Jag fortsätter att renovera lite då och då - helst i smyg - lite skrap och rivmärken här och där på väggar eller andra roliga ställen som jag hittar. Matte och husse verkar inte så glada över det...Jag förstår inte varför.
Jag tycker inte om när matte går upp på ovanvåningen och skall greja där - då blir jag gnällig och försöker hitta på saker som gör att hon kommer ner. Jack är också duktig på att hjälpa mig då.

Imorgon är det simning som gäller för oss alla tre.
Jag simmade inte förra gången, så det ska bli roligt att få göra det imorgon. Matte kommer antagligen att väga mig också...det var några veckor sedan vi gjorde det.
Vad tror Ni? 42 kg? 45kg? Vi får se...

Nu är det läggdags.
Love,
Eder Malte