lördag, juli 09, 2011

Du och jag i evighet

Dina ögon berättar allt
Din fuktiga nos visar mig vart jag skall gå
Din svans viftar hur jag än mår
Dina söta öron visar bedjande om förlåtelse när du hittat på nåt hyss
- jag förlåter dig så klart

Du betyder allt för mig
Du är min styrka, min livsgnista och min energikälla
Du och jag i evighet - vart du än går - vart du än är


110709
UB

Nyheter om Malva

På måndag har Malin fått tid på djursjukhuset då de ska kolla om cancern hunnit sprida sig till andra delar av kroppen. Om den har det, finns ju risk pga att tumören sitter i skelettbenet, har Malin tagit beslutet om att Malva får åka till hundhimlen. :'(
Om det inte har spridit sig kommer hon att leta med ljus o lykta över bästa alternativ för Malva att få leva ett värdigt hundliv så länge hon orkar.

Vi ger er styrka, energi och imon kväll kommer jag att tända ett ljus för älskade Malva kl 20.00. Det hoppas jag fler gör då.

Maltes matte

torsdag, juli 07, 2011

Nyheter om Malva

Tyvärr i all förvirring och upprördhet så missförstod Malin om när den här specialisten skulle ta kontakt med henne. Det var inte idag - utan på torsdag i nästa vecka.... Suck.
Det kommer att bli jobbigt att vänta och många tårar kommer att falla tills dess - men allt för bästa Malva - så det är bita ihop fast det är fruktansvärt frustrerande.

Krama Er hundar ordentligt!

Maltes matte

onsdag, juli 06, 2011

Malte leker brandman


Det gör så ont! Älskade Malva...

Ikväll har jag fått ta del av den smärtsamma och tråkiga nyheten att Malva (Maltes mamma) har fått cancer i ena benet. Själva tumören sitter i själva "handleden" (där de böjer tassen).
Diagnosen ser väldigt dyster ut och Malin berättade att veterinären sagt att de kommit in i mycket tidigare än vad människor brukar göra, men ändå finns bara två alternativ (kanske tre - återstår och se imon). Det ena är att amputera benet eller det andra är att låta Malva åka till hundhimlen.
Det tredje är att sätta in en skena, men det beror på vad en specialist säger imon - det kan vara försent eller ej användbart i Malvas ställning.
Malva skall nu gå på smärtstillande tabletter tills Malin tillsammans med veterinärerna tagit ställning till vad som är bäst för Malva.

Det smärtar oss oerhört och vi skickar alla våra tankar och styrka till Dig Malin, Julia, Malva och Izla.
Orden räcker inte till...

Ulrika, Jörgen, Leo, Jack & Malte

Ps Jag kommer attt informera Er alla här på sidan fortlöpande om Malva. Ds