onsdag, april 06, 2011

Allergispruta, simning och vägning

Hej hej - Malte här!

Idag har det varit en kul dag - ialla fall för Leo och Jack - de har nämligen simmat idag. Det har inte jag - jag får bara titta på. Jag simmar bara när matte kan följa med. Men jag vägde mig - jag vägde 54,3 kg. Gått ner ett antal hekto efter min matvägran.
Jack hade gått upp 2 hekto - hehe...
När jag skulle väga mig fanns det två andra hundar inne i väntrummet. Två små ludna ting med fyra ben. De började kommunicera med mig med sitt bjäbbande. Men jag brydde mig inte. Jag bara glodde på dem, men sa ingenting tillbaka. Husse var stolt över mig!

Idag har Leo fått en ny allergispruta. Usch, ser inte så skoj ut. Men han verkar inte bry sig. Han fick den i nacken, men han sa ingenting och ingen reaktion heller efter 30 minuter. Husse gav den på honom. Jag är imponerad och det är matte och husse också. Han är verkligen duktig! Nu skall han få en ny efter 14 dagar igen.

Annars går dagarna och kvällarna och jag börjar vilja ligga ute längre, även på kvällarna/nätterna. Skulle helst vilja sova ute på natten - men sen vill jag gärna ha koll på dom andra som ligger inne så då får jag också ligga inne....åtminstone ett tag till.

Love,
Eder Malte

söndag, april 03, 2011

April, april...- Välkommen aprilmånad!

Hej hej - Malte här!

Nu börjar jag bli en duktig hund igen tycker matte. Jag har börjat äta nu igen. Det var en pärs tyckte matte att jag inte ville äta - jag åt typ en gång per dag och bara några foderkulor, sen var jag inte sugen mer. Men nu äter jag bra igen!

Idag var vi hemma en kort stund hos mormor och morfar. Jag blev väldigt glad över att se dem - det var ett tag sedan. Sedan kom ena grannen ut med sina barnbarn och de ville jätte gärna hälsa på mig. Vi busade lite med en boll och jag fick så mycket bekräftelse. Jag var helt slut sen - men skoj var det. Jag älskar barn!
Jag är alltid lös hos mormor och morfar - det fungerar jätte bra.

Jag kan rapportera att Leo mår bra och på onsdag ska han få en ny allergispruta. Den skall husse ge honom själv. Hoppas det går lika smidigt som sist och att han inte får nån reaktion. Simning är det också på onsdag - hoppas husse har tid att väga oss alla.

Som Ni märker är allt ok.
Jack har slutat halta - var nog bara en sträckning - gick över över natten. Skönt! Vi busade lite för hårt kanske...men HAN började!

Om 12 dagar fyller jag år! Jag förväntar mig både presenter och födelsedagshälsningar...  ; )

Love,
Eder Malte