torsdag, april 05, 2012

Glad Påsk önskar Malte & Co


Onsdag = möta pressen, simning och träning

Hallå hallå - Malte här!

Jisses vilken dag jag hade igår - jag blir trött bara jag tänker på det.
Först var jag på förmiddagen och träffade pressen. Jo, det är sant!
Jag träffade en reporter och hon luktade jätte gott - för hemma hade hon en Goldentik - och henne luktade jag på hennes kläder. Jag hade gärna träffat Goldentiken, men det fick jag inte tyvärr.
Jag och matte träffade reportern för att göra en artikel om två viktiga grupper som matte vill att allmänheten skall få information om. Dessa båda grupperna finns på Facebook och heter Husdjurshjälpen.Skåne och Rädda våra djur mot misshandel NU!.
Husdjurshjälpen.Skåne informerar om efterlysningar, omplaceringsdjur, föreläsningar mm. Det är en öppen grupp.
Rädda våra djur mot misshandel NU! är en sluten grupp där målet är att Polisen och andra myndigheter skall arbeta snabbare för att ta väck misshandlade eller vanvårdade djur samt att trycka på ändringar i Sveriges lag gällande djurskyddslagen.
Iallafall så babblade matte och reportern i ca 20 minuter om detta - och jag låg bredvid matte på golvet och lyssnade. Sen gick jag, matte och reportern ut för då skulle det bli fotografering - av mig och matte. Det fanns så många nya dofter (vi var ju i stan) att jag hade lite svårt för att koncentrera mig på att titta in i kameran men några bilder blev det iallafall.
Den 18 april ska vi vara med i Lokaltidningen -. så håll utkik efter mig!

Två timmar efter att jag träffat pressen så var det dags för Påsksim.
Alla tre skulle simma idag.
Jack simmade som en galning i 30 min. Han är ett vattenfreak!
Jag simmade typ i 20 min - jag var så trött sen att jag knappt orkade gå uppför trappan ur bassängen.
Leo simmade ungefär som jag tidsmässigt, men sen får han ju stretching och massage efteråt. Det får ju inte jag och Jack - lite taskigt tycker jag. Men vi får det hemma istället sen.

Några timmar därefter så var det dags för kvällsträning. Förra onsdagen blev det ingen träning för då blåste det så hårt att sakerna nästan flög iväg så det blev inställt. Men nu var det träning igen.
Jag kan väl säga att jag inte var på tipptopp - var rätt trött efter alla aktiviteter jag gjort innan - men men jag gjorde det jag skulle och vilade emellan övningarna med att ligga på rygg med benen upp i luften.  = )

Sen när vi kom hem DÅ var jag helt slut!
Jag la mig i soffan och drog stora stockar. Sov till klockan halv nio idag - då vaknade jag av att matte kom ner från ovanvåningen.
Idag är jag mycket piggare igen - ska försöka få upp Jack i varv om en stund där ute. Solen skiner och temperaturen står på 10 grader. Får passa på då Påskvädret inte ser så lovande ut resterande av Påsken - imorgon har de lovat snö eller snöblandat regn med bara upp till 5 grader.
Jag gillar det vädret också, så det är inte det, men matte är inte så förtjust i att vi är ute så mycket då - det blir så lerigt i trädgården...vad hon nu menar med det..det är ju kul!

Ha det!

Love,
Eder Malte