lördag, oktober 10, 2009

"Jag mår så bra, jag mår så bra, ja riktigt fint.."

Hej - Malte här!

Det var ett tag sedan jag skrev - men vi har alla fullt upp här i huset.

I tisdags var jag på kurs. Vi tränade sök och att sitta fot bland annat. Just nu kan jag vara lite trotsig, så fot tyckte jag inte så mycket om att göra - dock sök tyckte jag var jätte kul. Jag skulle leta upp en människa i skogen - sen kallade matte in mig - och sen skulle jag visa vart jag fann människan. Jag var överlycklig - och gjorde ett litet ärevarv bakom matte när jag sprang till henne för att visa var människan fanns. Ha,ha. Jag ville inte gå därifrån sedan - jag ville göra det flera gånger. Jag vill aldrig därifrån när kursen är slut heller - härligt va?

Jag hittar på bus också. Häromdagen hade jag upptäckt vävtapeten i köket. Jag hade långtråkigt, matte satt vid datorn däruppe så jag började tugga och riva på den. Så nu saknas det en bit vävtapet på den väggen - matte blev inte glad! Hon har hällt lite svartpeppar också där nu, så nu går jag inte dit där för det luktar så illa.

Idag besökte matte och husse en djuraffär - där de hade en våg. De vägde mig och om vågen var rätt inställd väger jag nu 36 kg. Men det syns definitvit inte på mig för jag är fortfarande väldigt smäcker och högre än Jack.
Det sägs att vid 6 månaders ålder väger man hälften av sin vuxna vikt. Då kommer jag att bli stor! He,he.
På onsdag skall jag simma igen tillsammans med Jack och Leo, så då får vi se om vågen visade rätt, för den vågen där i "simhuset" visar alltid rätt. Undrar vad mina andra brödrar väger nu?

Idag har jag och matte tränat att sitta fot och inkallning ute i A3. Jag tycker det är kul och idag var jag inte så tjurig så jag visade nästan min bästa sida och då fick jag beröm och godis.
Husse försökte också, men honom lyssnade jag inte riktigt på för jag är ju tvungen att ha koll på matte hela tiden. Jag är en riktig "mattehund".
Imorgon skall vi fortsätta att träna säger matte - suck, aldrig får man lugn och ro. ;=)

Love,
Eder Malte