lördag, maj 23, 2009

Malte 5.5 vecka - firat födelsedag också













Idag var husse och matte och hälsade på Malte igen. Matte tog massor av kort m kameran. Här är en bråkdel av dem. Vi luktade på deras kläder när de kom hem - massor av goa lukter!
Malte vägde 5 kg. Visst är hans baktassar för underbara?
Idag var mormor och morfar här. Matte berättade att de firade husse, dock lite för tidigt. Han fyller inte år förrän nästan lördag.
De åt jätte god mat som luktade underbart och sen åt de tårta. Vi fick inte smaka nåt! :=(
Nu är vi jätte trötta så nu skall vi sova resterande av kvällen. Skönt för husse och matte. Hi,hi.
Tass på Er,
Eder Jack


torsdag, maj 21, 2009

Kanelbulle är smaskens!

Tjenixen, Jack is here!

Det har varit två fartfyllda dagar - jag har varit helt slut dessa kvällar. Matte och husse ordnar och grejar så mycket - och jag måste ju ha koll på vad de gör, så något slappande blir det inte förrän de sätter sig i soffan eller i den härliga sängen där jag också ligger på nätterna. Hi,hi.

Igår fick vi besök att två kompisar till husse - Bill och Bull. Nej, förlåt men de är ganska lika. Jag visade mig i centrum hela tiden och jag fick därför massor av uppmärksamhet och kel. Något som jag älskar!
Husse och matte bjöd på fika - kanelbullar! Det älskar jag! Jag la mig under altanbordet ifall någon smula skulle kunna trilla ner - gärna en hel bulle förstås. Vi hade det trevligt och när de skulle köra gick husse med dem ut och matte gick ut på gräsmattan. DÅ GJORDE JAG NÅT BUSIGT! Jag hade spanat in att en kanelbulle låg kvar på bordet, så snabbt som ögat hoppade jag upp i soffan och upp på bordet och snodde den. Matte hann inte springa och "rädda" bullen för jag sprang in i huset med den och åt upp den på 2 sek - ha,ha. MUMS vad god den var! Sen gick jag ut som om ingenting hade hänt - busigt va´?

Idag hade vi också besök - av en kille som jag aldrig sett innan. Han körde iväg med en stor sak som har stått på köksgolvet ett tag. Jag och Leo ville så gärna hälsa på honom men vi fick inte. Vi blev jättesura för det - vi fick sitta ute tills han hade kört och han hälsade inte ens på oss.
Husse har varit ute nästan hela dagen med en stor maskin som låter som den andra maskinen som gör intrång i vår trädgård ibland. Men denna bär han på axeln och så sprutar det gräs från den. Jag var så nyfiken på den att jag var tvungen att springa nära ibland för att kolla läget - och när jag sen gick in till matte så såg jag ut som en grönvit hund. Jag hade fått lite stänk från maskinen. Hi,hi. Det störde inte mig, men tydligen störde det matte för hon torkade av det.

Idag har det varit väldigt varmt så jag och Leo har försökt vara i skuggan så mycket som möjligt, men nu ikväll har vi varit ute och busat tillsammans. Det är så skojigt att busa med Leo. Ibland blir jag dock lite trött på honom för han skall hänga på mig på ryggen och då lägger jag mig ner. Men då blir han sur och skäller på mig och pussar på mig - som om det skulle hjälpa! Ibland bitar jag honom i frambenen för att han skall lägga av, men det hjälper bara i några sekunder sen försöker han igen. Han är konstig han!

Imorgon är det nya äventyr - hoppas det händer något spännande då också, för jag älskar när det händer nåt!
Tass på Er,
Eder Jack