lördag, augusti 22, 2009

söndag, augusti 16, 2009

Nu är det allvar!

Hej - Malte här!

I går blev jag inskriven på ny kurs - Allmän lydnad 1. Matte säger att nu måste jag skärpa mig - nu är det allvar. Hm... Bestämmer väl inte hon?!!
Nåja, kursen börjar inte förrän om en vecka, så än så länge kan jag få göra som jag vill - hoppas jag iallafall. Några gamla kurskamrater kommer jag att träna med - det är ju skoj - men många nya också lär det bli.

I går när vi skulle köra till inskrivningen så upptäckte matte att vi hade punktering på Transporten, så matte "kastade" in mig i en mycket liten bil - en Ford Ka. Men jag tyckte den var rätt bekväm - jag låg ner i baksätet hela tiden och halvsov.

Nu väger jag nästan 24 kg - och matte har det tufft att lyfta mig upp på ovanvåningen. He,he.
I torsdags och fredags var matte bortrest - då vägrade jag att äta hela tiden. Jag saknade henne så!
Sedan fick jag, Jack och Leo vara ensamma hemma en stund på fredag eftermiddag. Husse stängde in mig i hallen och Jack och Leo var på övriga bottenvåning. Husse hade glömt att ta bort en kasse i hallen som innehöll mattes gamla skolböcker från KomVux och gymnasiumtiden - den kassen hade jag roligt med hela tiden när vi var ensamma. Jag rev ur allt och bet i allt. Så när matte kom hem hade jag spritt ut allt i hela hallen. He,he. Jag hade kul! Sysselsatt var jag ju!
;=)

Nu njuter jag av det nyklippta gräset och alla små grodor som hoppar bland grässtråna. Jätte mysigt!

Love,
Eder Malte