fredag, februari 12, 2010

Min vikt

Hej igen - Malte här!

Jag glömde berätta att husse vägde mig i onsdags.
Jag vägde 48,6 kg.
Börjar närma mig Leo ännu mera...
Jag undrar hur mycket mina brödrar väger?

Nu e det fredagsmys HELA kvällen!

Love,
Eder Malte

torsdag, februari 11, 2010

Ikväll var det kurs igen...

Hej - Malte här!

Ikväll var jag på kurs igen.
Denna gång tränade vi "sitt kvar" och inkallning som mest.
Jag var jätte duktig på "sitt kvar" och inkallningen också men på inkallningen vägrade jag gå iväg med Roger - jag tycker fortfarande han e skum. Jag satte mig på rumpan och stretade emot - jag ville sitta kvar hos matte. Men tillsist fick jag ge mig och när matte sen kallade in mig så gick jag långt ifrån Roger vid sidan och havlunkade fram till matte. (Jag brukar springa i en jäkla fart annars). De provade att en annan tjej gick iväg med mig två- tre ggr också, men jag vägrade med henne också. Jag ville vara hos matte - men jag gav mig tillsist - och matte kallade in mig - och då lunkade jag iväg till henne precis som man skall. Matte undrade om jag inte mådde riktigt bra - för jag brukar ju springa till henne.

Vi var först på plats ikväll och jag fick inte hälsa på någon av de andra kursdeltagarna/hundarna innan vi började. De första gångerna så ville jag absolut hälsa på alla och kunde inte stå eller sitta bredvid utan att hoppa osv, men ikväll (så som förra gången)la jag mig i snön när vi stod i en ring och jag brydde mig inte ett dugg om de andra hundarna hur mycket de än tittade på mig och försökte trissa upp mig. Matte berömde mig så!
Vi tränade också att gå förbi varandra utan att jag ska intressera mig för de vi går förbi - och jag var superduktig på det också. Jag brydde mig inte alls!

Jag vet inte varför jag var sådan ikväll, men jag får ju mycket beröm och godis om jag e duktig - och jag älskar ju både och, så jag får vä försöka fortsätta att vara DUKTIG...

Nästa gång skall vi ha inkallning utan koppel och så ska jag hämta en sak och springa med den till matte - det lär bli en upplevelse så mycket kan jag säga..
Nu e jag helt slut -dags att vila min hjärna lite.

Love,
Eder Malte