fredag, oktober 07, 2011

Simma lugnt

Söta Jack med sin badring...

torsdag, oktober 06, 2011

Då är medicinen hämtad...

Då har man tömt plånboken...
Hämtad Leos antibiotika idag. Hade för mig att den kostade 500 kr, men tji fick jag.
Den kostade 1005 kr!!!
Det är en kur på 30 dagar. Och kanske blir det en ny om nån månad igen..
Det suger verkligen att detta inte går på hans hundförsäkring.

Men, men....vad gör man inte för sin fyrbenta älskling?
Men 1000 kr är ändå 1000 kr.

Älskar Dig Leo.
/Matte

onsdag, oktober 05, 2011

Så var det dags igen...

Igår kväll upptäckte jag "bumlingar" på Leos rygg igen, mjäll/allergin blossar upp igen.  :-(
Det var bara att ringa veterinären idag. Vi kom överens om att så fort vi upptäckte att det börjar blossa upp skulle vi höra av oss.
När jag pratade med dem fick jag en tråkig o delvis chockande nyhet...han som kollat Leo o är specialist på hudsjukdomar har slutat. Jag blev så paff. Han hade inte skrivit i journalen att det enda alternativ o som vi var överens om är att Leo ska ha antibiotika så fort det blossar upp då vi provat ALLT som finns att göra. Jag blev förbannad för de ville först inte skriva ut. Först ett besök...så det bokades på måndag.
Senare på em ringde en annan assistent upp. Med henne kom vi överens om att Leo får antiobiotikan utan besök men att vi ska göra ett besök senare då kuren börjar ta slut för att se om det lagt sig. Tack o lov finns en annan veterinär kvar som också känner Leo o har sett hans hudproblem senast i somras så honom ska vi gå till då. Men man blir lack!
Så imon hämtar jag återigen en ny kur antiobiotika. Detta är enda alternativet tills han inte finns mer. 
:-(
Han är pigg o glad för övrigt, han äter o busar gärna med Malte.

Ikväll var det hundkurs med Malte. Förra gången slog Malte totalt dövöronen till. Han nonchade mig totalt o hade bara nosen i marken. Jag höll på att bli galen.
Ikväll var det nästan likadant. Men det var en annan sak som lockade lite mera...Nova. Nova är en svart jaktlabrador som är med på kursen. Henne hade han bara ögonen för ikväll. Ibland lyssnade Malte, men han släppte inte blicken ifrån henne. Suck! Dessa damer...
Så - jag hoppas att nästa gång som är sista gången inte är som dessa två gånger som varit. Då ska de vara lösa bland ankor och annat flygfä.
Hmm...