onsdag, september 19, 2012

VÅG CHOCKEN!

Hej hej!

I eftermiddags var jag hos veterinären och fick vaccinering. Jag var jätte duktig och sa inte ett ljud när hon stack mig. Jag mumsade vidare på de små matbitarna hon hade lagt på bordet till mig.

Vägdes gjorde jag också...och håll i Er.
Vågen stannade på 19,3 kg.
När jag vägdes i söndags stod den vågen på 16,7 kg....nån våg måste vara fel...
Matte och husse fick en chock - nästan jag också...
För säkerhets skull så tog vi en 15 kg fodersäck och satte på vågen idag för att kolla att vågen stämde och inte var felinställde.
Så.. - jag är 3 mån och 2 dagar och jag väger 19,3 kg och ingenting annat.
De andra två vågarna som jag har vägts på är tydligen felinställda. Hmm...
Matte kollade hur mycket Malte vägde när han var 4 månader gammal - och han vägde då 25,4 kg...jag hinner nog ikapp honom.

Veterinären lyssnade på mitt hjärta och kände på mig. Jag var sund och frisk - lite skitiga öron bara.. När en annan veterinär undersökte mig innan jag skulle till mitt nya hem så upptäckte han att bara en av mina testiklar var "ute".
Idag kan jag rapportera att jag har två testiklar - bra va? Eller det kanske det inte är? Jag vet inte - jag är för liten för att förstå sådant.

En spännande eftermiddag och spännande att se på när Jack och Leo simmade. Det ska jag också prova på nästa gång har matte sagt till mig. Vänja mig vid vatten och bra för mina leder och muskler nu när jag växer.

Tjing tjing...nu är det dags att ta en liten power nap.
Nospussar på Er,
Bruno