fredag, oktober 29, 2010

"Moviestar, å moviestar...."


God kväll - Malte här!
Vi har nu blivit kändisar, kändisar, kändisar!!!
För hundcoachen Fredrik Steen har tittat på oss (mest mig så klart) på en av de videosnuttarna som ligger här på Bloggen. Han tyckte vi var jättefina! Jo, det sa han faktiskt!  = )

Av ett rent tillfälle så stötte min matte på honom på Djurmagazinet. Hon har äntligen orkat sig upp lite efter att legat i influensa och luftrörskatarr hela veckan och nu tänkte hon fixa lite käk åt oss. Och som en ren slump tydligen så satt Fredrik Steen, hundcoachen från TV4 där och ville sälja sin nya bok. Vi har ju både hans DVD;er och tidigare böcker...jag har dock inte läst dem eller tittat på dvd;erna, men jag vet att husse och matte har gjort det.
Iallafall började han att prata med matte och hon berättade hur fina vi var och eftersom hon filmat oss med mobilen visade hon oss för Fredrik. Han älskade det strövområde vi gick i och sen såg han hur fint jag gick lös i skogen...
Matte gjorde en blunder också som jag skrattar åt...hihi...
På baksidan av hans nya bok är det en bild på honom och en valp. Matte vräkte ur sig "å vad söt". Då sa Fredrik "Å man tackar". Det var ju valpen hon menade, men han var snabb att tacka för komplimangen. Hihi.. Matte tyckte det var lite pinsamt och sa snabbt "...jag menade ju valpen" men kände sig väldigt korkade efter att hon svarat så, så hon la till "okej då, du också". PINSAMT MATTE!!!!!!
Fredrik Steen bara skrattade och jag med när hon berättade det.

Han signerade sin nya bok som nu ligger på tv-bordet. Ni ser hans "tassavtryck" på bilden. = )
Rekommenderar boken - bra och reflektionsbenägen. Handlar om ledarskap och aktivering.

Nu skall jag sussa, klockan tickar på...
Love,
Eder Malte

tisdag, oktober 26, 2010

Mitt CV - Malte Bengtsdotter

Namn: Malte Bengtsdotter
Ras: Berner Sennen/Landseer
Född: 090415
Ort: Grantinge

Nuvarnade utbildning:
101026     Chaufför

Hej hej - Malte här!
Idag var jag hemma hos farmor och farfar. Men jag fick sitta i bilen och vänta. Husse var inne hos dem i ca 10 min. Jag, Jack och Leo fick sitta i bilen och vänta. Boring!
Jag ville se vart husse tog vägen - jag ser inte så bra där jag sitter/ligger i Transporten. De har tagit väck sättena bak i bilen så jag har stor härlig plats, men i detta läget tyckte jag det var tråkigt att sitta o glo där så...

När husse kom ut till bilen igen efter 10 min hade jag slingrat mig fram och satt i framsätet där husse sitter - dvs vid ratten och tittade. Tyvärr tog husse ingen bild på detta.
Så från och med nu är tränar jag mig att bli chaufför. Det var riktigt kul att sitta där - alla knappar och ett stort hårt gummihjul som kallas ratt och så såg man så bra!
Men jag fick inte sitta där längre när husse kom ut - då fick jag flytta bak igen.  = (
Nu får husse och matte se upp - för nästa gång kanske jag tutar på dem!

Love,
Eder Malte

måndag, oktober 25, 2010

Malte - människa eller hund?

 Jag kan sitta i soffan precis som Ni människor visar Malte
 Busblick!
Ännu mer busblick...

R.I.P Hampus - hälsa Nixon i hundhimlen...

Imorse lämnade en väns hund vår värld. Han bara föll ihop framför henne. Fruktansvärt!
Hampus, 10 år är nu i hundhimlen tillsammans med min älskade Nixon och min farfars 13 hundar. Ni kommer att leka mycket i hundhimlen.
R.I.P mina älskade fyrfota vänner!

/ Matte