lördag, oktober 16, 2010

MALTE IS BACK IN TOWN!

 Dessa ögon...man bara smälter...
 "Bill och Bull"


Hej hej - Malte här!

Oj vad tiden rinner iväg - det var länge sedan jag skrev. Fy på mig!
Hoppas allt är bra med Er inne i stugorna. Härligt höstväder vi har (iallafall här nere i Skåne) och nu är det vitt på morgonen i gräset. Hårt och kallt och så blir det spår efter mina tassar när jag går. Det är lajbans! Jag har alltid glädjefnatt när jag kommer ut på morgonen - så kul att sticka nosen i...

Här är allt bra. Har haft en paus i allt tränande - men på onsdag är det dags för en ny kurs. Där jag gick i somras och fick träffa ankor och kaniner och illrar. Vi kommer att vara med fem stycken hundkompisar som jag gick tillsammans nu i somras , däribland min bror Bolt. Ska bli kul att träffa honom - det var ett tag sedan vi sågs!
Jag känner mig laddad...vad det nu betyder...positivt eller negativt?
Det kommer troligen att vara några nya hundkompisar också i min grupp för vi brukar ligga på 8-10 st. Hoppas på en grann "Nuffe-tös" eller varför inte "Berner Sennen eller Landseer-tös"? Nån jag kan flörta och impa på hade iallafall varit nice.

I eftermiddags låg jag och softa i tvåmannasoffan (upp och ner) då jag märkte att Jack blev väldigt irriterad på nåt i den andra soffan (han ligger gärna tillsammans med matte eller husse i den andra soffan). Han högg efter nåt - jag låg och tjuvkikade med ena ögat och små skrattade - såg så dumt ut. Men helt plötsligt, utan förvarning kom det en fluga i racerfart rakt mot mitt ansikte och flög förbi mitt ansikte i 300km. Jag blev så paff - den snuddade vid mina ögon - att jag reflexmässigt viftade bort den med tassen. Eftersom jag låg upp och ner var det svårt att vifta med tassen - och råkade då slå mig med min egna tass - rakt på kinden - vilket i sin tur gjorde att jag började nysa. Jag vände mitt i rätt läge omgående - och blev mäkta irriterad över vad som hänt att jag gick direkt ner och la mig på golvet istället. Jag tittade på Jack som nu låg och flinade åt mig - och matte också. Att man inte får sova i fred!

Om två veckor skall jag simma igen - det var väldigt länge sedan jag gjorde det - och då skall jag även vägas. Vad tror Ni jag ligger på? Jag kanske får anmäla mig till nästa omgång av "Biggest Loser Sverige"...  ; )

Nu vankas det tillverkning av hundgodis - matte har satt på ugnen och det luktar leverpudding, so I have to go, boys and girls!
Maila gärna ett par rader om hur Ni mår och växer.. Hunden.Malte@hotmail.se

Love,
Eder Malte

Rapporterar från min träning på onsdagkväll sen...  = )